Friday, April 8, 2011

Aksi Stunt by Zara Amanda

Lokasi : Sepanjang Lebuhraya Pasir Gudang

Tarikh : 08/04/2011

Waktu : 7.45 pagi 
masa on the way nak gi kerja sebelum hantar Amanda ke babysitter house

Mari kita saksikan ...


 Aksi Pertama

Memula usha line Mummy dulu.. Tengok2 mummy drive sambil sengih sengih manja..

Aksi ke-2

Eh, apa neh? Sejuknya.. pegang lah sket. Mummy tak perasan pun.. Kaki dah mula menunjukkan nak keluar dr kawasan..

Aksi ke-3

Uish, bestnya!! Apa tuh? Lori.. Keta.. Motor..

 Aksi ke-4

Eh, ada lagi yang menyeronokkan! Apa neh? Hitam hitam... pegang lah..

Aksi ke-5

Eii, kapal terbang! Ini yang Daddy naik hari tuh, kat Airport agaknya.. Kecik jer! Muat ker Daddy duduk? Hiks hiks hiks

Aksi ke-6

Alamak, lagi best duduk sini.. Berangin angin.. Banyaknya button!! Kena pergi senyap senyap neh, kalau tak Mummy marah..

Aksi ke-7

Wah, gear! Boleh racing .. saya nak usik lah, 

Aksi ke-8

Yeay! Dapat pegang button tuh... usik sikit! Alamak, Mummy saya nampak.. apa perlu saya buat neh?

Aksi ke-9

Saya  pun berlakon baring.. pura pura mcm takde apa berlaku.. nanti Mummy saya tak marah! Hiks hiks hiks.. 

Esok saya buat lagi eh, kawan kawan! Bestnya explore keta kebal saya neh..






4 comments:

WEC CAPM said...
This comment has been removed by the author.
Orked said...

terrornya adik zara berpusing2... jap lagi boleh bawak keter dah ni?

mummy adik zara tak pakaikan seat belt ke? nanti adik zara terebang...

+a.z.i.e+ said...

Hi,Orked,

Hehe, Adik Zara tengah mencari akal baru tuh.. :) habis semua digeledah!

Owh, kalau dipakaikan seat belt, adik zara akan meraung sekuat kuat hati.. tapi bila bukak, dia diam + sengih2.. tak padan kecik orangnya!

Orked be a good girl ok! :))

Bianchii said...

Hello.
I started to write blog in English.
I will write about everything, will be a lot of pictures, reviews of books, films, songs etc.
So it would be nice if you visit my blog sometimes :)
(Sorry for mistakes, I'm still learning English)
http://bianchii.blogspot.com
(you can follow me)