Monday, January 18, 2010

Hari Rehat

Hari neh tak gi kerja sebab ada urusan peribadi sikit bersama encik suami.

Lepas selesai urusan, saya dan encik suami meronda ronda habiskan masa cuti. Sebab makan durian berbiji biji, jadik kami berjalan dalam keadaan yang tak selesa. Asyik mengentan panas.

Padan muka!

Masa makan konon perasan dok kat Switzerland ..  Jadik kena lah makan durian, utk panaskan badan di kala salji turun bagai.

Bullshit!

Rupanya lepas makan, baru kitaorang perasan, yang kami dok kat Malaysia rupanya. Panas terik kat luar rumah. Harus berurusan dalam keadaan marah marah nanti.

Dah habis round JB. Kami pun balik ah ke umah. Tapi sempat singgah ke Crazy Mike.Macam ala ala Red Box ah tapi neh pun okay lah jugak. Murah sket. Tak jauh dr umah aku. Dalam 5 minit drive. Hehe.. okay ah tuh.

Dia ada mcm mcm package and affordable. Ada package family lagi. Boleh lah plan something nanti. Yang penting sharis is caring.

Sebab apa aku suka? Sebab ada lagu Hangatnya Cinta.. Haha. Aku carik dah lama.. kat Red Box takde, kat Diva takde.. at last kat sini ada. Hehe =P

Okay esok nak kerja.

P/S : Tadi check email opis, rasa mcm geram dengan satu email Menyampah! Boring nya.. Did i capture what my boss needs or my subordinates doesn't really catch what's the boss want? Do we talk in the same language or differ? Do we hop in the same boat or i am dying alone in that island? Lost!