Monday, November 23, 2009

I'm Back

Just back from 4 days outstation again! Argh, this tie so terrible and today, bermalasan sebab tak sihat.

Nanti cerita oke!

3 comments:

the principal said...

book je dulu flight coz the earlier the better. mcm k emy nak gi bali ni, ticket RM246 return coz dah book months ago...

next vacation will be in March. Again, k emy & abg shahrul dah book ticket in advance. Bila dah book, bersemangat nak jimat duit, cari duit lebih utk tampung expenses...

our next vacation bukan my dream destination, tp tpt yg abg shahrul pernah menjejakkan kaki & ingin melepaskan rindu pd tpt tu. Di mana tu? Kota Cinta...

+a.z.i.e+ said...

Yeah, suppose to book earlier kan, tapi selalu sangat buat last minute decision... itu yg last last asyik inbound sahaja lah..

Wah, nak ke Paris ker? Or Venice? bestnya.. Nanti amik gambar banyak banyak oke ;)

.::~♥ღcik angkuh yg chumelsღ♥~::. said...

wow..nice place..
have a nice honeymoon..