Tuesday, September 8, 2009

Tomorrow is the day! Haish, dr tadi perut asyik memulas tp tak mahu keluar pun. Rasa mual mual nak muntah. Terober makan ayam penyet kot.

Sat lagi dah nak kena fasting. Sampai esok pagi. Rongak lah puasa kali neh. Kemudian, hidung neh esok nak kena operate, malam neh dia boleh macam tak tersumbat plak. Ish, ada ker pasal makan cili pedas tadi? Penawarkah? buat aku confuse plak.

At last, petang tadi buat decision nak proceed with the operation arrangement. Itu pun dah lewat masa buat keputusan. Lagi nak tinggal opis, lagi banyak masalah yg timbul. Kekadang dugaan tuh memang terlebih. Suka nak menduga. Tp aku dah tokleh nak nunggu. Sebab semua yang urgent report which really need my attention, dah settle and will be presented tomorrow by my super duper boss.

So, aku malas nak pening pening kepala. Aku dah settle and aku lepaskan semua. Hope my assistant boleh bergerak dengan sendiri and dia tahu apa yang dia nak buat. Aku hanya pantau dr umah ajerk lah. Sampai laa neh aku tetap check email apa yang patut and still replying.. Haish, bila tabiat neh nak berhenti.

I might be not online for several days and totally lost after this.

Matlamat utama : nak rehatkan minda & jiwa [ Haha - harapan!! ]

See you Dr Ridzo tomorrow morning in the OT.. =P

xoxo

p/s : tadi ada adegan chatt yg kelakar dkt fb lepas isyak. tetiba boss aku IM aku. Haha, mungkin dia tahu aku bengang sesuatu dr pagi tadi. byk nasihat dia. sometimes, i know she loves me very much! Haha, perasaaan!!! sayang tp bagi pressure selalu =P

apakah erti semua ini?

No comments: