Tuesday, September 8, 2009

I adore...


... this for my coming birthday! My current handphone has shows her tantrum now... or her death dateline has reach the final line. Batt flat every minutes and memory card also didnt function well. All pics have gone and same goes too all my ringtones.

So, anybody will give me as present? ;)

xoxo


4 comments:

susudalambotol said...

kenapa tak ambik blackberry awak? tp iPhone pun terbaikk :)

--being Maneesa-- said...

beb highly recommended!
especially the 3G S yg baru , memang you wont menyesal :)

+a.z.i.e+ said...

Hidd : Hehe, kalau blackberry; boleh request company saya jerk eh. Hehe, free tuh. Sebab kalau handle export customer; company will provide blackberry. Hehe, ada can nak mintak neh.. =P

Shasha : Hehe, nak tanya. Maxis require downpayment kan for I Phone? Haha, berangan dulu... =P

HELME said...

Cik Kak, terima kasih ler kerana sudi gak tengok-tengok blog saya... ooo untuk tempah apartment tu boleh email ke amyhelme@gmail.com tapi kalau klick kat my apartment's photo mesti nampak no tel... sila la bercuti ke kB. Syok!