Tuesday, May 12, 2009

Nafsu Makan Yg Teruk

Hubby and I just came back from dinner. Hurm, very terrible. We ordered Pari Bakar, Sup Daging and 2 plate of plain rice. Unfortunately, all wasted. Not even half, we couldn't eat it. Not because of tasty, but overloaded. Maybe before ate, we had Otak Otak then drank.

Hurm, a really bad habit huh! Hubby said maybe because we are getting older. Erkk... dah tua ker?? That's why our appetite become lesser and lesser.

Do we look an older couple? No kannn...

Uiks, for heavan sake, better eats bread + peanut butter rathen than take heavy dinner.

Caiyok, caiyok!

4 comments:

gula&garam said...

aku tawu sapew...hahahahha

susudalambotol said...

otak-otak? adi pun suka makan otak-ota. i tumpang je sikit-sikit.

how are u?
:)

--being Maneesa-- said...

Hallu!!!
maner ada older lagi comel ada lah :)

Cepat rasa kenyang tu mungkin disebabkan angin byk dlm perut. Lapar tapi once dh makan sikit it pushes out the angin terus rasa kenyang tapi food byk lagi ni.
I had the same problem also ( almost everyday).
Bagaimana ya ?

+a.z.i.e+ said...

Gula & Garam : Haha aku rasa tekaan nko mesti salah

Hidd : Hi Awak! Otak-otak boleh tahan sedap jugak. Tapi saya bukan die-hard fan. Hehe, saya dah sihat dan Bl**d tuh masih ada sikit sikit lah :(

Shabana : Hallu!! Bila nak ajak gi rumah yang dah super besar tuh? Haha, btul kot nko cakap bila makan rasa kenyang tetiba dek sebab ada angin dalam perut. Lepas tuh, bisakan? Haish, kalau dah everyday kena tuh.. kena mintak advice from doctor lah, Shasha :)