Monday, March 2, 2009

Aktiviti @ KL

Semalam akhirnya hubby dah dpt beli barang yang dia nak kat Low Yatt. At Last!!

So, semalam gi KLCC sajerk nak melepas rindu. Dah lama tak jalan ke sana semenjak dah ada Pavillion. Singgah Mark & Spencer beli biskut then round round mcm blur tak tahu nak beli apa.

Then, went to Citibank, Jalan Ampang bayar apa yang patut and then headed towards Bugis Street Kopitiam di Pandan Indah.

Support my friend, Pn Zura! Nice and very cozy place. Malam tadi kan hujan di KL.. so, very windy! Eventhough sebelum sampai Pandan Indah, jem semacam.. tapi sebab semangat nak support tuh membuak dr jam yang havoc, sampai jugak kaki ke sana.

My hubby ate Nasi Lemak Ayam Rendang and me, Assam Laksa. Air dia sedap and lebih baik dr tempat yang lain. Assam Laksa nyum nyum and Ayam Rendang with Sambal amatlah sedap.

Harga pun berpatutan. Ada WIFI free.. sempatlah surf pakai handphone kecik. Hehe :D

Apa yang pasti, semalam apa yang aku inginkan dah tercapai. Nak makan Mango Chicken kat Amcorp Mall tercapai. Puas hati sangat!

So, hari neh before balik JB.. nak gi Jalan TAR nak beli souvenier utk mak, nak gi Pavillion jap - sebab aku tak shopping lagi barang2 aku.

Hehe, dan aku nak singgah Kopicat Kopitiam di Bangi. Milik Cat Farish! Kat sini dia nya Lamb Chop sedap giler. Lain dr yang lain. Lembut dan kuahnya yummy!!

Bye!

p/s: hubby dah jeling lagi :D

2 comments:

Ms 'think less n love life more' said...

wah..wah..tq..tq..len kali dtg lagi...

+a.z.i.e+ said...

Hehe, ingat nak tinggalkan message kat waiter tuh, tapi mcm malu ah pulak. Rasanya your partner yang supervised malam tuh. Ada 2 orang.. 1 botak, 1 lagi kecik kecik pakai baju hitam. :p