Monday, August 9, 2010

Belated Update - Jalan Jalan Bersama Keluarga Mertua

28th May 2010 - 1st June 2010

Northern Trip with In-Law's family

Kedah, Penang & Cameron Highlands


Aduhai, sejak pregnant neh... memang berjanggut lah nak update blog.. actually banyak benda nak share tapi, tahap kemalasan tuh lebih tinggi dan luar biasa. Hehe, apa pun layan lah gambar ekk.. =P

The F1 driver .. muka garangnya..

Actually the initial plan is pergi kerja kawen kazen hubby di Kulim.. tapi gambar pengantin tak amik pun.. haha

At Nasi Kandar Restaurant next to Line Clear ..

Fuh siap 2 pinggan tuh.. tambahan kat tepi pinggan utama =p

Muka kelaparan..

Ahaks!! macam tak menang mulut..

My nasi kandar ... Pergh tgh lapar neh.. nampak sedap plak..

On the ferry headed to Mainland ..

Kemain happy lagii...

Perut kemain ke depan sekali..

Tengah tunggu turn bergambar

Like (10x) this picture..

Tarantula - Butterfly & Insect Farm

Berani nya..

Huhu.. RM 10 sekali pegang ular tuh

aku berani tengok jerk sambil kerut kerut

Lipan Bara neh panas lagi.. sebab orang asli dpt tangkap

towkey farm neh.. bayar RM 10 jer kat org asli demi lipan neh...  kesian kan? nyawa terancam tapi dapat RM 10 jer

Eiii... rama rama suka kat perut saya yg ada baby..

Auwww...

Mat Bunga =P

Lawa kan??

Encik suami beli pokok bunga neh.. dan ia berbunga lah kat umah saya.. cuma sekali jerk.. lepas tuh malas nak jaga..

Apsal nampak lain muka suami ku?? 

Okaylah jalan jalan neh.. walaupun banyak dugaan, tapi seronok ;)


No comments: