Tuesday, May 25, 2010

Mengidam Jambu Batu Isi Merah




At last, dapat jugak makan jambu batu isi merah! Hehe, thanks to my parents in law yang bersusah payah carik sampai ke Pengerang, Kota Tinggi. Haha.

Dah lama aku ngidam nak makan sejak awal2 ngandung..

Semua carik tak jumpa.. at last kat kawasan kampung2 gak yang ada.. 

Walaupun ada yang suruh aku minum air guava jerk.. hehe, mana nak sama babe! nak jugak buah nya! teringat zaman kecik kecik dulu.. 

Syukur, Alhamdulillah!


Lepas neh, hunting utk benda yang lain pulak! Ahaks!

1 comment:

riena syukur said...

salam...sy pn duk tringt nbuah ni dr mula mgandg hr tu...smp la xjmp.xtau nk cr kt mn...kat tmpt yg u dpt tu kebun buah ke rmgh org ker?blh x bg detail?