Wednesday, December 23, 2009

Tera-Thai Restaurant, Jalan Abdul Samad, JB

Hari neh nak pergi belanja barang dapur kat Giant Plentong. Hehe, tapi the list belum buat lagi.

Semalam MD belanja makan kat Tera-Thai Restaurant. Sungguh sedap! Sayang tak bawak camera. I sat next to MD and tangan menggigil sey. Malu pun ada. Sapa lah aku neh kan..

Overall, the food can be rated 5 star! Recommended to all readers.

TomYam dia sungguh sedap sangattt.. Terasa sampai sekarang. Boleh buat lepas rindu Phuket & Krabi lah. A cozy place.. Romantic Dinner pun okay jugak.. Selain dari makan, this restaurant ada Spa & Massage for those yang interested. Harga pun boleh tahan masyuk.. sebab tukang urut datang dari Bangkok.. Same goes to the Chef..

:) Saya plan nak bawak my husband and family dining kat situ.. InsyaAllah :)

Doakan yang terbaik...

p/s : esok esok saya pergi, nanti saya amik gambar eh.. makan ngn MD malu nak amik gambar.. Haha