Tuesday, August 11, 2009

Amri & Atem Wedding Reception at Mann Chalet, Muar

Last weekend, kami balik Muar untuk hadirkan diri ke majlis perkahwinan my cousin brother, Amri and his wife, Atem. My auntie buat kat Mann Chalet. Memang best tempat dia.. tak sangka Muar ada tempat macam neh. A very nice place kalau nak buat majlis.. cuma jalan masuk nya sahaja.. kena buat sesuatu sket. Tapi, overall semuanya okay!

Bilik Pengantin .. Ada Jacuzzi tau!


Makan berdamai..


Gondola yg ada pelamin..


Chalet - chalet yg ada.. itu ruang kami bergossip.. tak tahu apa motif ada ampaian kat situ..


Mokda Ewah sedang berbual..


Makan Berdamai..


Mann Chalet Signage .. katanya, Mann Catering neh very fofular kat Muor..


Chalet tuh nama dia Demang.. seronok..


Selain bilik pengantin, bilik neh digunakan utk letak souvenier jugak..


Guest..


Ada fountain :) hehe.. even kecik, tp okay lah tuh..


Deq Lah with Ariff


Neh lah pengantin..


Lawo Atem..

Congratulations!!

7 comments:

zarin said...

cantek tempat ni.tak sangka la pulak kat muar ada tempat mcm ni

+a.z.i.e+ said...

Itulah pasal, kita pun quite suprise and impress :) at least, boleh bermalam kat sini kalau taknak duduk kat bandar.. :) dekat ngn asam pedas fofular ..

Gokusen said...

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke tempat kami dan terima kasih di atas komen anda. Segala penambahbaikkan akan dilakukan untuk keselesaan para pengunjung dan terima kasih kerana berkunjung ke Mann Chalet. Semoga berjumpa lagi! -Mann Chalet-

Gmoox said...

uuhhh...bleh try ni,cane perancangan kt utk mase2 trluang check in kat mann chalet ok..bleh wat wedding planer rilek santai2..private place plak 2..JOM JALANNN..BOOKING NOW!!!!

Gmoox said...
This comment has been removed by the author.
curlzme said...

Salam.. Boleh emelkan contact no Mann Chalet ni tak?? curlzme@yahoo.com. Thank u very much!

azrinna said...

Tempat ni mmg selesa untuk buat mjlis kahwin.