Monday, June 8, 2009

Perit betulllll







gara gara makan durian di kala panas terik di kampung semalam, saya diserang sakit tekak dan pre-demam sekarang ini..
nak kerja atau tak ek esok? Ada cuti lagi sehari esok, tp report nya due date lusa.. Haish..


4 comments:

zarin said...

sodapnya durian...kat dusun ke tuh?
dulu tak suka mkn durian tp sejak preggie w Hasya dulu dah jadi suka bangat makan durian...

+a.z.i.e+ said...

Hehe, search google jerk image durian tuh.. hehe, tp teruja kan~

--being Maneesa-- said...

durian muar ke ? alahh sedapnyee

+a.z.i.e+ said...

Shasha : Yerp, durian muar - durian kampung.. sampai laa neh masih demam + sakit tekak.. hebat betul penangan nya =P