Saturday, May 16, 2009

Suprise Birthday Abah : Menjadi!!!


Masa neh, kami semua tengah get ready.. Nampak tak ada supervisor wanita sedang meneliti kerja kami...


tukang masak yang sedang mengingati resipi masakan..


Hehe.. inilah kek abah.. kami tempah khas,, tp muka ultraman dia kelakar ah pulak..

close up


Hidangan Sukaramai..


Cupcakes ini sebenarnya ada misunderstanding story..


lawa tak?..


Tetamu pun dah tertidur sebab birthday boy balik lambat..


muka control..


masa neh ahh kantol, tetiba ada flash pulak dalam gelap..

cupcakes

amirah


Aqilah yg terlupa tugas sebenar..


Happy Birthday, Abah!


Aku tukang angkat cake jerk..


Bila lah dapat makan neh?


Sotong Butter..


Kari Ayamn Kampung..


BlackPepper Prawn.. tak mcm, black pepper pun..


Air Special.. Pure 3 Layers.. Nak beli? Atau nak jadik agent? Click Sini


Ha.. itu dia birthday boy!


Muka bangga seyy..


Semangatnya nak makan..

Yg Tukar Order Cake Ultraman : Bercermin Mata


Opss... Auwww... Seksinya...

Hehe.. akhirnya, dapat jugak kami buat suprsie birthday party utk abah.. banyak betul dugaan dan rintangan.. mula mula mcm semua tak menjadi.. abah kena kerja sampai pagi lah.. Plan asyik bertukar tukar ajer.. Nak tempah cake pun.. aduhai banyak betul dugaannya.. At last, dapat gak abah tukar shift ngn kawan dia.. dan akhirnya, semua menjadik seperti dirancang.. Hehe... Tengok lah video neh..


video video

5 comments:

susudalambotol said...

air tu nampak sedap sungguh!

+a.z.i.e+ said...

nanti email kat saya alamat rumah.. nanti saya hantarkan kat awak! Special delivery - :)

azmah azis said...

scarf-ing?

+a.z.i.e+ said...

azmah : yes, tp hati dah berbelah bagi ah pulak.. mcm mana neh???

azmah azis said...

eh takpe. biaselah tu. cube cube!